Twoje treści
To, co tworzysz w FIPS — plany, wiadomości, zadania, obrazy — pozostaje twoje. Zezwalasz nam na ich przechowywanie, wyświetlanie tobie i dostarczanie członkom twojej ekipy. Prawo to wygasa, gdy usuniesz treści lub konto. Do newslettera, komunikacji produktowej lub reklamy wykorzystujemy twoje treści wyłącznie w formie zanonimizowanej albo za twoją uprzednią wyraźną zgodą. Nie sprzedajemy treści i nie przekazujemy ich osobom trzecim.